Diensten

Ben je op zoek naar een tekstschrijver uit Friesland? Bij Skriuw kun je terecht voor zeer uiteenlopende teksten. Of je nou op zoek bent naar iemand die de teksten voor je website schrijft, je nieuwsbrief verzorgt, wekelijks voor je blogt of een interviewer voor een jubileumblad, ik draai er mijn hand niet voor om! Voorafgaand aan een project maken we samen een inschatting van het aantal uren dat er voor een project nodig is. Zo is het voor beide partijen vooraf duidelijk waar we aan toe zijn.

Teksten voor websites 

Productomschrijvingen, de ‘Over ons’-pagina op je website, wekelijkse blogberichten of de volledige tekstuele invulling van je website? Ik heb uitgebreide ervaring met het schrijven van teksten voor websites. Nieuwsgierig naar wat ik voor je betekenen kan? Neem dan contact met me op.

Interviews

Heb je interviews nodig voor een vakblad, krant, digitale nieuwsbrief of jubileummagazine? Ik heb voor regionale kranten honderden interviews afgelegd over veel verschillende onderwerpen. Van spaarpotverzamelaar tot kunstschilder en van wethouder tot architect; geen onderwerp is mij te gek.

Blogs voor bedrijven

Je hebt een prachtige website voor je bedrijf maar wilt meer verkeer naar je website. Je weet dat regelmatig bloggen voor meer bezoekers kan zorgen, maar het ontbreekt je aan inspiratie, een fijne schrijfstijl en met name tijd. Geef dit werk uit handen! Je zult merken dat het verkeer naar je website toe gaat nemen en je hebt direct iedere week iets om op je Facebook-pagina te plaatsen. Ook voor social media-beheer kun je bij mij terecht.

Overige teksten

Advertorials, persberichten, nieuwsbrieven, Sinterklaasgedichten, nieuwsberichten; kom maar op!

Heb je zelf een idee waarvoor je denkt dat je mijn hulp zou kunnen gebruiken? Neem dan contact met me op!